Esküvő fotózás

Esküvőfotózás a készülődéstől egészen a menyecsketáncig! A szolgáltatás kiegészíthető jegyes fotózással. Kreatív fotózás igényelhető külön is, ha egyszerű esküvőt terveznétek felhajtás nélkül, de páros fotókra mégis szükségetek lenne.

Az aktuális csomagajánlatok mellett egyéb kombinációk is kérhetőek szükség esetén. Minden csomag része 100db, 10x15cm-es nyomtatott fénykép, egy pendrive az esküvő utómunkázott anyagával, mindez egy igényes fa díszdobozba bújtatva! 


Jegyes, és páros fotózás

Ha pároddal esküvő előtt álltok, és még nincs, vagy csak kevés gyakorlattal rendelkeztek fotózkodás terén, érdemes egy jegyes fotózással indítani a nagy napra való felkészülést!

Számomra fontos, hogy a fotózások során, legyen az esküvői kreatív, vagy jegyes, kellő időt szánjunk egymásra, és az érzelmeitekre.

Páros, és jegyes fotózás között fotózás tekintetében különbség nincs, a gyűrű a döntő csupán. Így, legyen szó bármelyikről, állok rendelkezésetekre!
 


Család fotózás

Családi fotózást általában tavasztól őszig vállalok, szabadtéren, természetes környezetben, természetes fényekkel!

Legyen szó születésnapról, családi összejövetelről, esetleg családi eseményekről, mint keresztelő, igyekszem segíteni nektek!


Portré fotózás

Céges imázs és portréfotózás, a vállalat dolgozóiról, tevékenységéről, professzionális kivitelezésben.

Magabiztos, meggyőző portré önéletrajzhoz, igazolványhoz.

Az év egész részében portréfotó sorozat szabadban, és stúdióban, a teljesség igénye nélkül!